Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Massageweek in Frandeux, 1 - 8 oktober 2021

Afgelopen najaar was de massageweek in Chateau Frandeux helemaal volgeboekt. Daar was ik super blij mee. En we hadden er allemaal heel veel zin in. Maar helaas moest ik op het laatst toch de week cancelen, vanwege de coronasituatie.. Dat was natuurlijk heel erg jammer. Iedere deelnemer heeft meteen het volledige bedrag terugbetaald gekregen, en mijn beloning was toch wel dat het gelukt was om een volle groep bij elkaar te krijgen. En ja, het blijft in mij  tintelen, dat verlangen om daar met een massagegroep te zijn, op die prachtige plek. Dus ik ga het gewoon weer proberen. Met hernieuwde hoop en vertrouwen dat het deze keer wel gaat lukken. Mijn uitgangspunt blijft hetzelfde als vorig jaar: Ik hoef er niet veel aan te verdienen. Daar mogen zijn is al een grote vreugde.

Mijn plan is om met een gemengde groep, beginners en gevorderden, op die prachtige plek een hele week heerlijk bezig te zijn met massage en alles wat daar zo bij hoort, meditatie, yoga, dans, sauna, zwemmen, boswandelingen, en heerlijk zuiver eten.

De massagelessen zijn gedifferentieerd op verschillende niveaus  en afgestemd op de individuele deelnemers. Met uitgebreide uitleg van de basisprincipes en technieken, en daarin verweven boeiende en  verdiepende oefeningen en aanwijzingen voor de gevorderde en ook voor zeer ervaren masseurs. Al oefenend van elkaar leren. Ik heb nu al enorm zin om daar creatieve en inspirerende opdrachten voor te bedenken zodat ieder kan leren en oefenen en ontwikkelen waar hij / zij aan toe is. Super plan toch? Ga je mee?
Neem vast een kijkje op de site van Frandeux.

Het chateau heeft grote gezamenlijke ruimtes : een prachtige salon en eetzaal, en op de zolder een mooie meditatieruimte waar de massage-bijeenkomsten zullen zijn. Er zijn 18 mooie 1 en 2-persoons kamers. Negen kamers hebben een eigen douche en toilet ( hiervoor wordt een toeslag berekend van 10 euro per nacht). Bij de overige kamers zijn er gemeenschappelijke douches en toiletten. De omgeving is bosrijk. Vlak voor het chateau ligt een meer. Er is een heerlijke sauna in de onderste verdieping met uitzicht op en toegang tot het meer. Een professionele kok verzorgt alle dagen vegetarische en zoveel mogelijk biologische maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en koffie/thee . De deelnemers verrichten kleine taken ( helpen met opruimen en afwas, samen het chateau op orde houden ).

Praktische informatie:

tijd: vrijdagavond 1 oktober - vrijdagmorgen 8 oktober 2021
aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 16.

Jouw Investering
kosten:   995 EUR als je boekt en betaalt vóór 1 feb 2021

             1095 EUR als je boekt en betaalt vóór 1 juni 2020
             1250 EUR vanaf  1 juni

 

(De prijzen zijn op basis van verblijf van één persoon per kamer. Als je een kamer deelt , word er een korting berekend van 10 euro per persoon per nacht.)

Prijzen zijn inclusief:

7 overnachtingen in een sfeervolle kamer, 7 x ontbijt, 7x lunch of lunchpakket, 7 x avondmaal, koffie, thee, water, biologische fruitsappen, versnaperingen.

16 dagdelen programma / massagetraining.

toegang tot en genieten van het prachtige chateau, de meren, de bossen, de sauna, de terrassen, de prachtige oude bomen enzovoort.

 

Wil je mee naar Frandeux? Meld je dan graag zo snel mogelijk per email aan, en laat bij je aanmelding weten of je een kamer met douche / toilet wilt. Ik stuur je dan nadere info over de week en over de betaling en annuleringsvoorwaarden. Je aanmelding is definitief na betaling.

 


 

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: