Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Kennismakingslessen

Heb je belangstelling voor Intuïtieve Massage of Mindfulness-massage? En wil je eerst eens kijken wat het inhoudt, hoe het gaat, hoe de lessen gegeven worden, of de oefeningen je bevallen, of het klikt met de docent? Dan is de kennismakingsles een goede optie.

De kennismakingsles (duur 2 uur) is bedoeld voor iedereen die een indruk wil krijgen van de massage, de verschillende cursussen en de docente. De les is een verkorte weergave van hoe een trainingsbijeenkomst verloopt. Dit om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten. We beginnen met een korte meditatie en eenvoudige oefeningen. Daarna is er informatie en uitleg over Intuïtieve Massage en Mindfulness massage. Ook krijg je een korte demonstratie. Er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Verschil met een trainingsbijeenkomst is dat er geen uitwisseling van massage is. Wel korte aanraakoefeningen in tweetallen.
Na afloop van een kennismakingsles heb je meestal wel een idee of en hoe je er mee verder wilt. Je hebt dan de keuze uit Intuïtieve massage: introductieworkshop, korte cursus of basisjaar. En Mindfulness-massage: basiscursus I.
 
Wanneer:
de kennismakingsles wordt gegeven op aanvraag, eventueel ook op andere locaties.
Min. aantal deelnemers is dan 8.
 
Kosten:€20 - 
 
Locatie: Praktijk Aandacht, De Halve Trom 6, 6678 BW Oosterhout.
 

 

Deel deze website!
Facebookpagina van de school: